scan x nmpk janin

Sedikit kecew sbb scan msih x nmpk ape2..tp ad kantong....2 bulan

13 Balas

Masih awal lagi tu sis. Saya awal2 dulu kantung pun tak nampak. Scan kali ke 3 masa 8 weeks, tapi vagina scan la. Baru nampak heartbeat & kantung. Positif je sis, sebab kantung tu ada 🤗

Terima ksih semua...bgi kata2 yg bersemangat...sbb sy agak risau juga td...tp skrg dh berkurang...dgn pndangan yg d beri.... Sama2 kita doakn kndungan kita sehat...☺

5y ago

Ye sis...tq...

Kwn saya pon camtu.. Scan nmpk kantung kosong.. Pastu die tunggu lg 2mgu p scan lg alhamdulillah nmpk dh baby😍

Jgn risau sis ade kantung cfrm ade baby,stgh org awal2 xnmpk...13w bru nmpk

sy dua bulan pun kantung je... tp alhamdulillah skrg da 16w + nampak da

Sye 8w scan kantong blom nmpk kne dtg lgi 2w..risau nye lah..

5y ago

Sama-ii lah kite tunggu ye harap-ii baik saja..amin

nti buat tvs sis..mngkn blh nmpk.kdg baby nyorok...heheee

Sy 11w bru nmpk degup jantung.. Jgn risau sis.. Positive

Yekew.....trima kasih....bkn nye ap..sy risau la.jgak

🤭🤭masi kcil la..sy dlu pn cam tu