Tiada heartbeat baby

sedihnya semalam buat growth scan..ikut last date period 25/7/2021.kandungan dah 9w+..bila doc ukur dapat dlm 8w+.puas doc scan atas dan guna tvs.doc tak jumpa heart beat baby,doc kata mungkin baby dah tak ada,tunggu masa untuk gugur sendiri.saya tak sempat lagi buka buku pink di klinik kesihatan.sepatutnya dapat appoiment pd jumaat depan 8/10/2021.siapa pernah jadi macam saya?atau mungkin late ovulation?atau heartbeat lambat muncul pd baby..mmg saya redha dengan apa yang jadi..mungkin ada yang lebih baik untuk saya

2 Balas

ada keluar darah ke?sy pernah masa pragnant kali pertama tp masa tu 12minggu,check pon sbb keluar drh n doktor check heartbeat baby xjumpa n kantung mcm makin lama makin mengecut,masa check dekat klinik swasta hari y sama kantung bulat lg,bila kena refer hospital masa check hari y sama tu kantung mengecut dan xjumpa heartbeat,pinggang rasa lenguh sgt n kluar drh sikit2..dlm beberapa haritu makin sakit n keguguran di hospital

3y ago

Takde keluar darah,takde sakit perut semua.saya still fikir positif ambil folic acid mcm biasa jumaat ni proceed pegi kkia sb dh dapat apoiment.harap allah mudahkan urusan saya n baby dlm perut

Awalnya doctor tu buat decision. Ada orang masa 11w baru dapat dengar heartbeat baby. Banyakkan doa & fikir positive ok, insyaallah baby ada lagi. Tapi jangan terlalu berharap, takut betul apa yang doctor cakap. Apa2 pon jangan putus doa