Sekadar luahan 🥲

Sedihnya hati ni bila dh delay period 10 days tapi masih negative. Setiap kali delay period mesti negative jee. Bulan ni salu cramp perut breast sakit sakit ari2 sakit pinggang belah kanan kdg2. Sblum ni tade pun cramp lama mcmni. . Mcm sengugut tapi still tk dtg period bila check ni lah hasilnya. Sometimes rasa giveup sgt dh. Bila tanya si suami boleh ke amik anak angkat tapi dia taknak katanya boleh usahakan 🙂. Bila turn saya ya, ya allah

Sekadar luahan 🥲
4 Balas

samaa la kita kak❤️😭 sy pun asal lambat period je trus check.. tp period sya regular stiap bulan..sejak setahun dh kawin ni, bulan April dan bulan August ni yg period sya lambat.. check upt negative jugak😭 mungkin belum rezeki saya.. dh usaha macam macam , folic acid, madu soulmet wawa, himalaya sperman .. semoga ada rezeki buat kita ya kak

mslh hrmon x stbil tu sis..sptt 10 ari lwt piot line dh pekat dh sis..simptom lwt piot ngn preg mmg seakan sme sis..x pe ade nti tu rzki sis..byk2 usha dan doa

kalau ttc . jgn terlalu pressure .kne santai2 .tenang2 . in syaa allah ade rezeki nye nt . . jgn risauu .allah akan bg bila smpai waktu nya . . . 😘

tanda2 yg sis alami tu sbijik mcm sy sblom sy tau saya pregnant ,sis cuba la check lagi after 2 weeks ,smoga sis dan suami dikurniakan zuriat

3y ago

Yaka sis hm saya dh 10 bulan ttc masih sama je tu yg saya frust. Awk delay period berapa hari? Skrg ni still sakit2 mcmtu. Aaminn3 ya dear. Apa pun terima kasih ya sis sbb respon 😢