selesma semasa pregnant

???sedihnya dah hujung2 ni tiba2 selesma. Nurse suruh banyakkan minum air suam. Hrap2 before bersalin selesma dah sembuh #39w5d

4 Balas

Mcm sy, tiap2 bulan sy kena selsema masa pregnant. Aduiiii. Apatah lg klu ada org rmh yg selsema/batuk. Sy bru sembuh selsema 23hari pun kena selsema lg. Tpksa la ambik ubat. Xtahan menahan. Kalau jarang kena boleh lg sy elak makan ubat. Klu dh tiap bulan. Sakittt

Moga cepat sembuh.. Ameen~

Mg cpt sembuh..aamiin

Saya pun sama juga sis.. hujung2 ni tiba2 pandai dtg pula tu selesema.. 😣😣😣