Positif covid 33w pregnant

Sedihnya bila orang tau kita positif covid & msj kita semata mata nak bagitau sedara dia pun ada yg positif covid masa pregnant, dah meninggal.. langsung tak bagi semangat.. lagi menjatuhkan semangat dan menakut-nakutkan kita lagi ada 😭

Positif covid 33w pregnant
2 Balas

Category 1 ye puan? Semoga kuat baby & puan 💪🏼 kena sentiasa alert dengan tahap kesihatan diri. Paling minimum, pantau kandungan oksigen dalam darah menggunakan oximeter. Kalau bacaan bawah 95, atau rasa tak sihat tak selesa baby kurang gerak ke apa, terus pergi hospital k. Baby 33w kalau lahir awal pun insyaallah okay. Kuat k 💪🏼💪🏼💪🏼

3y ago

ya kategori 1, sebab tak ada simptom apa2 pun setakat ni. Terima kasih 💪🏻😊

jga diri sis.. inn shaa allah baby n sis selamat.. semoga dipermudahkan urusan sis.. keep positive.. 🥰

3y ago

insyaallahh , aamiin aamiin yra 🤲🏻