Nama anak.

Sedih pulak bila orang kata nama anak saya pelik. Aidrey Ilyasa bin Mohamad Nor Amrey. Pelik sangat ke? Ada cadangan lain tak? Kalau boleh nak simple je dan pendek. Huruf A.. Baby keluar puasa nanti ?

36 Balas

Asalkan mksd nama baik dah ok..x pyh ikot ckp org..itu kan anak kita..

asalkn maksud yg baik.. peduli apa org nk kata, anak kita 🤭🤭🤭

okey ape nma tu jgn dgr ckap org tu hak dn tngungjwab sndiri😁

Aidrey tu dh cantik.. Tpi klu ikut sy, lg cantik audrey 😀

Aidrey unik sgt, jgn tukar dah best dah nama anak..

Asalkan ada maksud yg baik ok je sis..

Ilyasa kan nama nabi kita.. Apa Yg peliknya

4y ago

Ilyasa itu lah yg dorang pertikaikan. Kenapa ilyasa 😣 pelik je bunyi

xpelik..jnji mbawa mksud yg baik ..

cantik dah nama aidrey ilyasa tu

Cadangan nama Aidan, Aniq, Arif, Ammar

4y ago

Saya pun ada cadang nak letak nama aidan