sy dh lewat 13hr,dlm tempoh lewat tu tdapat keputihan+drh,pd 17,22,24,28jan2021.adkh itu tanda hamil

2 Balas

sis dah try cek upt ke belum..sebelum ni period teratur x..kalau teratur,13 hari lewat boleh detect dh..kalau tanda hamil biasa sy dgr spotting xbyk hari..ape pon,kena refer doktor la sis..sy pulak mcm risau..takut cyst atau fibroid ke,atau masalah2 lain ke..kena pastikn awal2 knp jd pdrahan mcmtu..sebelum terlewat...

Boleh cek upt utk betul2 tahu pregnant ke tak. Kalau by tanda, terlalu am. Setiap org berbeza tanda2nya