Doakan saya n baby semoga di permudahkan segalanya..tak ade tanda sakit lagi

18 Balas

Sama la dgn sya sis hari ne 40w1days..hurmmm tp tanda xde lagi cuma sakit pinggang mcm senggugut dgn perut kerap mngeras..harap sblom 28hb ne baby kluar la. Klau x kena serah diri dh g hospital.smoga kita smua dpermudahkan..aminnnn

4y ago

betul sama la sy jgk date last bagi 28/1 arap pn cmtu baby kua.. semoga di permudahkan sgalanya utk kite n bby aaminn ya rabb 🤲

moga Allah mudahkan.. sye pun tgh menunggu hari ni..blum ada tnda selain prut kerap mengeras.. baby girl. second baby.

4y ago

tak checkin..doc pakar tu ckp ni mgkn feb baby..so tk sure..due kte 4 feb. lps checkup ritu mmg tkde sakit2 contraction pun yg regular pun smpai skrg..so maybe btul la ckp doc kot mgkn awl feb or pling tgk akhir jan ni. baby dh engage kata doc hritu..

aamiin 🤲🏻 semoga dipermudahkan ya, puan. saya due next week pun belum ada tanda lagi. harap tak overdue 😊

Semoga Diermudahkan Segala Urusan Puan Dan Baby .. Selamat Berpantang Juga Nanti~

4y ago

Semestinya ^•^

berapa weeks tdak kira overdue? sy first baby.. tkda pengalaman😅

4y ago

hari ni 40week1day Khamis lepas ke kk bg 1week xsakit jugak paksa la

semoga dipermudahkan. you can do it superwomen!

4y ago

tq and moga di permudahkan

semoga Allah SWT permudahkan segala urusan awk aamiin

4y ago

mekasih aaminn.. doakan sy ye

semoga allah permudahkan segala urusan , aamiin

4y ago

sama sama 😘

semoga dprmudahkan . Aamiin🤗

samelah sis....saye pon tkde tande2 lgi

4y ago

tulaaa alhamdulillah baby gerak aktif