Ade x kt sini due 10/1/2023..?? Berdebar nya ...🥲🥲 Xsabar pun ada..

43 Balas

hii, sama dgn sy. first baby 👶🏻🥰 semoga dipermudahkan untuk kita ❤️

saya 11/1/23.... anak 1st..tp uri kat bawah.36 weeks scan lg,hrp dipermudahkan

saya 4hb1 heheh tkut tu memng tpi saya serah kt allah ..rsnya kuar bulan 12

Wah kita geng 10/1❤️ Semoga urusan momies ii semua dipermudahkan

saya 09/01 , excited sgt nak jumpa baby hahahahaha #firstbaby

sy 8/1/23 . semoga dimudahkan urusan kita semua bersalin 🤲

2y ago

Sama saya pon 8/1

Due kita sama sis tpi sy ank pertama 👶🏻

sbijik sama tarikh dgn sy ..2nd baby jgk 🤲

Saya due hujung bulan 1🥺 pun berdebar em

baby boy january 2023...cuma tarikh berbeza