Hai momies . Hb saya lastely ni bawah 11 je , 3x tkprnah naik 11 ke atas . Skrg sy 34weeks . Ada harapan naik 11 tk?😭

4 Balas

ada harapan sy week cam awk tu start hb naik smpi skrg ni tggl nk serah diri,yg sy amal biji naga merah,pisang cavendish epal hijau blend minum ari2

saya nak tanya 34w masih cek hb ka, kenapa saya nurse tak cek hb saya last cek 31w skg 33w p kk ja bawa air kencing sama jumpa nurse ja

ada je.. saya pun cm awak dlu hb xnk naik bawa 11 je pdahl dah 35week lpas je mkn jmbu batu sbiji shari trus naik smpai 12

4y ago

in shaa Allah naik jugak tu .. jgn skip mkm ubt je smbil ikhtiar mkn jmbu batu tu smua hehe

saya amlkn mkn buah jambu batu, delima & kurma. alhamdulillh lps tu hb saya x penh bawah 12. check up arini hb sy 13.5.