5 weeks 4 days

Hi. This is my second pregnancy.. Yesterday, sy pulang ke kampung, pjalanan yg mengambil masa 7-8 jam.. Selama 2 jam pjalanan, keadaan jalan raya agak tidak rata dan kerap memberi hentakkan yg kuat. And this wednesday sy akan pulang semula dan melalui 7-8 jam pjalanan..Adakah ia memberi kesan terhadap kandungan sy yg baru 5w4d? Adakah ia selamat untuk my baby?

11 Balas

mcm saya balik kg perjalanan 6-7 jam masa 5 week pregnant..saya alas bantal/selimut yg tebal.at least bila ada hentakan tu tak la kuat sngt..alhamdulillah ok

5y ago

Terima kasih sharing sis 😍 bole la sy try.. sbb sy pn g kerja kena lalu jalan gravel x rata