pjalanan jauh

Salam nak tya ok tak kalo saya balik kpg pjalanan dlm 6 jam mcm tu..saya baru 8minggu..ada tips tak utk pjalannan tu nanti? Siapa yg ada pengalaman? Tq

2 Balas

Naik kereta ke sis... Kalau naik kereta, berhenti setiap kali jumpa rnr.. Renggangkan badan semua bagai, baru start jalan balik.. Lepastu dalam kereta baringkan seat sikit, jgn duduk tegak..

5y ago

Ye sis naik kreta..tq sis 😊

Ikut pd org.. sy dlu 10w balik kg 8jam.. alhamdulillah xjd apa2.. jnis yg mbuk jln, stanby mnyak angin, plstik klw nk trmuntah.

5y ago

Okayy tq sis 😊