mak mak ckp awal kandungan jgn heboh2

this my second pregnancy tpi kali ni my mum pesan diam2 smpai baby dh 4 bulan. they do belive if u told to everyone u might lost. i tk tau la betol ke tak but apa pendapat korg??

20 Balas

Petua org tua tu ada baiknya. Bkn sbb takut keguguran awl. Tp klu rmi tau ni, byk mulut yg akn komen mcm2. Buat ini xboleh, buat itu xboleh. Mkn ni salah, mkn itu slh. Last2 kita sdri yg stress. Lgpn klu btl gugur awal, xde la rmi sgt org yg kita nk inform sbb org2 ni msti akn taye perkembangan baby kita. Ni pendapat sy la.