Konfius + DILEMAAA

sebelum2 ni sy pernah mengurut. Org tu ckp peranakan sy jatuh. Dan sy dh pergi scan dkt klinik doktor ckp xda mslh.. Dlm sy usaha utk prgnnt, sy ada amalkan Asid folik sejak Jun lalu. Then selepas tu 2bulan sy TAK DATANG PERIOD. Ingtkn lekat tapi dua kali test Negatif. Hampa.. 😢😢 Yang paling risau, sekarang adalah Hari KE11 sy period. Darah mcm tak sejat, merah segar lagi.. ada beberapa kali ketulan DARAH YG BESAR keluar😭 tak rasa sakit apa2 lgsung. Tp mudah rsa pening n penat.. Sebelum ambil Asid folik mmg period sy on time... Tolong sy takut😣😣

1 Balas

Bukan sebab folic acid tu. Jumpa la doktor. Period panjang tu masalah hormon. Badan letih mungkin sebab darah dah rendah