ingin tau

Saya pergi klinik untuk wat test upt..pastu doc ckp sy positif hamil.pastu doc ckp kena mkan vitamin.sy ckp sy tgh makan asid folik..pastu dia bg saya iberet folik..dia ckp boleh mkn skli ngn asid folik yg saya mkn sblm ni..so sy mkn la..msa tu kndugn dh 3 mnggu..bkn bnda tu sama je ke..nnt x de effect pape kt baby atau sy ke trlebih ambik asid folik...mohon bantu saya kalau sape yg tau.

1 Balas

Boleh je amik xd masalah. Sampai asid folic yg awk ada tu habis. Lepas tu just consume vit yg doktor bg je.

5y ago

Oo..tq sis share ngn saya