Baru tahu apa rasanya...

Sebelum2 ni ramai nampak ibu2 post kt sini,org ckp perut tak nampak..perut kecik walhal masih awal kan...saya pun alami tp sye bole terima lagi la sbb time tu mmg awal lg..bru masuk 3 bulan... Tp lepas masuk 5 bulan ni,ramai tnye "kenapa tak nampak"... "ehh tak nampak eh perutnya"... "Siyes la dah 5 bulan? Mana perutnya??" Sumpah saya koyak ! 😂 Dan paling sye geram bila dia tnye mcm ni.. "5 bulan dah? Ye ke ni? Tak nampak pun perutnya..betul2 ngandung ke tak ni...hahaha" Rasa mcm nak tampar mulut yg bertanya tu... Pada saya, 5 bulan masih awal dan saya juga jenis yg pakai baju labuh2,oversize.. Bila ditanya2 dan dipersoalkan sebegini.. saya rasa mcm nk tunjuk je perut ni sbnrnye dah besar cuma saya nyorokkan sbb 1,aurat.. kedua saya malu,bentuk tubuh badan kita kan... Hishhh geraummmm !! 😾😾😾 #sekadarluahan #terusselalusehatdankuat #firstbaby

47 Balas

Saya pun kena masa 7 bulan 🤣 Macam sis jgk laa saya memang pakai baju loose² sebab tk nak terbentuk sangat perut tu, sekali ada makcik tanya dah berapa bulan, kita jawablaa baru masuk 7 bulan. Dia jawab balik yeke tak nampak pun perut tu.. Sabo jelahh geram rasa nak tunjuk perut ni. Sekarang dah masuk 8 bulan ok laa perut dah memang nampak sangat ngandung 😂 Apa² pun yang penting mommy dengan baby sihat je ☺️