Pregnant 5w2d ❤️

Hi, sebelum pregnant saya memang suka makan pedas . Jadi bila dah pregnant nih husband tak bagi makan pedas pedas . Tapi nak sangat makan pedas, bila makan tak pedas jadi macam tak kenyang 🥺🥺 Boleh tak makan pedas sekarang ? Macam sambal cili kering, kalau cili padi pedas sangat tak berani nak makan #firstbaby #firstmom

30 Balas

Saya rasa takde masalah. Tapi kena aware lah. Kalau sekali makan awak dah rasa tak selesa, rasa pedih ulu hati ke lepastu kena stop makan pedas. Saya tak suka mkn pedas sbb setiap kali muntah rasa pedihhh sgt kat tekak n hidung. Hahaha