X tahu kena gi hospital ke x

Sebelum nie saya kerap sakit kepala. Mase gi check up sebelum nie nurse bagitahu kalau de sakit ulu hati cepat2 gi hospital sebab takut kena sawan Mase mengandung sebab tekanan darah saya sebelum nie kadang tinggi kadang rendah tapi saya sakit nie x de la rasa sakit yg melampau..takut nanti gi hospital kena marah jew sbb x terlalu sakit..saya x tahu perlu gi hospital ke x sebab start magrib tadi baru rasa sakit

3 Balas

boleh cuba pergi klinik dulu, dapatkan surat refer hospital kalau perlu.