Rasa pedih menghiris pada bahagian rahim

Sebelum ni sy pernah keguguran, jadi apabila sy tau sy mengandung semula perasaan trauma masih ada. Dlm kandungan 8 minggu ni sy sering rasa pedih dihiris pd bahagian rahim. Adakah bahaya keadaan seperti itu atau normal untuk semua ibu mengandung. Terima kasih

1 Balas

Hi mommy.. Mommy dah buka buku pink x? Kalau dah buka, better tny doktor @ nurse dkt kkia yg mommy gi berklinik. Dan lgi satu.. Jg pemakann ye mommy. Dan bedrest. Takut effect kerja kena pd kandungan. Bykkn rehat sgt.. Sbb ada history miscarriage. Jg kesihtan puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers