37 Weeks

Sebelum ni slalu rasa risau dan takut nak beranak...Macam2 fikir... Tapi bila hari2 datang kk dengar suara baby menagis Ya Allah makin xsabar mama nak melahirkan anak mama ni... Terus hilang rasa takut.... ?Mama2 semua doakan ye supaya urusan sy dipermudahkan...Due saya 12/1/2020 in shaa Allah... Ini pengalaman pertama saya...... Thank you?

2 Balas

Sama lh sis...wlupun due hjg bln dpn, tapi perasaan takut Dan risau tu bagi sy masih blm ada, utk anak ptama..bahkan sy Tak sabar rasa nk beranak wlupun org kata beranak tu sakit...Ntah lah, maybe perasaan excited tu lbh dari perasaan takut.Saya Tak nk fikir sgt pasal kesakitan nak beranak risau nanti jadi stress ,lbh baik sy hny mbayangkan saat2 indah baby saya keluar nanti.

4y ago

👍👍😌

Semoga dpermudahkan urusan bersalin

4y ago

Amin...terima kasih sis😊