Ada sapa2 pernah bersalin di hospital Serdang?

Sebelum ni bersalin di Penang, kalini di Selangor pulak. Ada sapa2 boleh share experience? ok tak kat sini

2 Balas

ye sne msala parking je klau servis ok je . rmai kata ok je brsalin serdang . tpi sy xprnh lg brsalin sane sbb kecian kt suami cri parking tu . uhuhu jdi sy pilih brsalin d kjg . pon same je ok kt kjg . ad sesetgh kata kt kjg xok misi muka kelat la marh la tpi sy spnjg brsalin sne da dua kali xd pon misi mrh2 . sy lg kecian dgn dorg ad la pnt nk lyn pesakit . pesakit yg buat pragai pon ad . uhuhuh

5y ago

kn lps tu sala kn misi doc marh2 plak pdhl dorg yg sala . doc larg ini itu xnk dgr . da kata jgn angkt punggung time branak tu pon sesetgh mommy ni xdgr . xtau bnd tu semua risiko kt dei dorg sndri . kdg doc n misi ni trpekik bkn sbb nk mrh tpi dorg pon trkejut bila pesakit buat sesuatu yg xd ingini .

Spital serdang ok je. Cuma sana prob parking kereta je. Lain ok. Coz kawan² sy & kakak ipar bersalin sana. Dia kata ok. ☺

5y ago

Sebelum ni kena parking luar,jalan kaki masuk dalam spital. Tp sebab jauh parking,susah sangat. Dah tak pergi spital Serdang 😅