HOSPITAL SERDANG , Selangor

Hi mommies sayaa nak bertanyaa mommies yang pernah bersalin di Hospital serdang , berapee ye agaknye kos bersalin disituuu

2 Balas

Hi, sy tolong jawab ye. tp pengalaman sy beranak kt hosp kerajaan lain, bkn serdang. kos bersalin ni ikut berapa lama kita bermalam and bersalin secara normal atau czer. kalau czer mahal sikit. sy bersalin czer kt hosp tanah merah kelantan kos rm148. 3 malam stay kt wad yg ramai². kalau bilik 4 orang atau sorang maybe mahal sikit