Boleh recommend hospital bersalin swasta yang ok & affordable area Selangor

maybe boleh share any review experience bersalin kat hospital swasta , how the service etc .

4 Balas

Sy takde pengalaman tp ni antara yg sy dh survey harga pun normal delivery starting 3k ke atas for normal delivery Pusrawi MDC Kota Damansara OHANA Specialist, setapak Hospital Naluri, wangsa maju Andorra, Putrajaya jauh sikit dr tmpat sy

Saya msu medical centre insyaAllah .. blh survey fb msumc

Salam shah alam ade murah… Or Avisena pun ok tp abit pricey..

2y ago

“Hospital salam” namanya.. kat shah alam

andorra. or boleh go for fpp dkt putrajaya.