18week

Salam. Sy dh 18w skg tp tk rasa pergerakan janin dlm rahim sya. Tp bila doktor scan baby ok xda masalah. Jantung janin pn ok. Atau mgkn baby kurang aktif. Jika tk keberatan nk share kat mumy2 yg dh bpengalaman. Maklum la bru pertama kali mengandung...

1 Balas

Sy 20 weeks baru rasa pergerakan baby,tu pun slow lagi,nanti dah besar ckit,akan rasa pergerakan tu kuat. Setengah orang dapat rasa cepat, setengah orang lambat ☺