Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Depends klu xde masalah mcm tu..sebulan sekali je...klu de tarikh merah kena kerap buat..tarikh selalu nurse akan bagi...

4y ago

Ye sy baru tahu semalam lepas complete semua bacaan nurse cakap sbln skali cek bsp