Minum air gula

Sebelum minum air gula bacaan 3.8 lepas minum air gula 8.2 harini dh kena buat bsp pkul 8pagi tadi bacaan 4.4 then pukul 10 tadi 4.3 and lepas lunch 5.1 pkul 8 malam pulak 4.4. Selalu cek bsp ni hari² ka mcm mana? Leceh nak kena ulang 3,4 kali gi klinik 😓

Minum air gula
30 Balas

Mcm sy 2 mnggu sekali je sis.. Bacaan sis cantik ni teruskan bacaan mcm ni sehingga brsalin

4y ago

Oo.. Sis bpe weeks dh.. Sy dh 36w sbb tu kna 2minggu skli.. Pe2 pun jg mkn je sis insyaallah akn ok 😉

Mmg leceh...sbb tu yg awl2 preggy d galakkan jaga pemakanan..sbb kalau dah sgkut mmg payah

4y ago

Sy xtahu yg kene minum air gula sblm tu mmng jaga makan, cuma minggu kene minum air gula tu sy tanya nurse cakap xkene minum pn, esoknya kene minum baru nurse bagitau kene minum air gula, malam tu sy siap minum air coklat dh 🤦🏻‍♀️ nasib la minum masa dh 27weeks then lepas ni kene buat bsp sbln skali

Depends pada kk. Macam saya buat bsp sebulan sekali je. Tapi bacaan bsp awak cantik je sis.

4y ago

Alhamdulillah sy pn kene buat sbulan skali bsp

Bsp ni sume wanita pregnant kena buat ke atau utk sstengah yg ada mslh gula je?

4y ago

Iya saya pon kena minom air gula sebab sudah umur 25 keatas.

Sama mcm sy.. pagi tdi 4.7 tghri 5.5 tggu jam 4 Dan 8 lgi

biasa mnum airgula ni brapa week ye ?

4y ago

Sy lps buat buku pink hr tu semggu lps tu dh kena minum air gula. Mse tu dlm 13week

2 minggu sekali sis check bsp

4y ago

Sy 28weeks

Sya seminggu 2 kali😭

4y ago

Tau x pe. 😁😁kena berkorban sikit untuk bby

Ok je bacaan tu..

4y ago

Alhamdulillah.. Sy pun gdm on diet.. Tp doc suh 2 mggu skli juga wlpun bacaan sy bawah 5..

Sabar sis

4y ago

Semoga semuanya dipermudahkan