mengharapkn pelangi selepas hujan deras....

sebelum kawin sya jenis period xteratur....kdg 2bulan or 3bulan bru period....sy upt pada 24/1/20 naik 2 line tp xlme 4/2/20 sy keguguran...alhamdulillah period sya teratur dh masok period yg ke 3.....nak tnya brapa lama sis2 smua mengandung selepas keguguran...

2 Balas

klu sy, sy tunggu selepas period yang seterusnya. Syukur dipermudahkan.Cth: bln 12 gugur, bln 2 +ve... bln 3 gugur, bln 5 +ve.. lbh kurang mcm tu la.. sb sy gugur awal..dlm 4 minggu lbh mcm tu. doc pun ckp x pyh pantang.