Normal atau x

Sebelom masuk 17 weeks saya ada rasa gerakan halus kt perut saya.. tp dh msuk 17weeks pergerakkan tu mcm xrasa.. risau jugak.. anak first

2 Balas

ruang dlm rahim awak masih luas. baby boleh berpusing2. lagipon kita start kiraan kick baby masa 28w dan keatas. time ni if tak cukup kiraan yes awak kena segera ke hospital. if awak masih risau, awak boleh utk pergi scan dkt klinik swasta. utk lihat condition baby awak. kalau awak pergi hospital nnt buat kena mrh je. takut tak dilayan.

Ada je tu. Xperlu risau.