risau xrasa baby gerak

saya nk tnya mommy2 semua, mmoy rasa tk pergerakkan baby klau tekan2 perut ? sy dh 16week 1hari .. try tekan2 sbb nak rasa xpi xrasa ap pun .. risau jugak harap baby sihat2 je 🥺##ingintahu ##firstbaby ##firstmom

1 Balas

Xperlu tekan2 awal2 ni. Lagi pun 16w kecik lg. 20w keats baru dpt rasa..tp ikut rezeki..ada ngam2 20w, ada lewat sikit.

2y ago

Xpe. Klu yg penah mengandung blh rasa awal. Klu yg 1st time ni lmbt sikit ☺️