Nak tanya, kalau dah ada contraction kerap, 10min sekali perlu ke pergi hospital?

Sebab semalam pergi hospital mmg dah ada contraction tpi tak kerap, n doktor dah check bukaan masih tutup. Adakah dlm sehari blh je ada bukaan utk first time mommy? Sbb takde lendir darah/air ketuban pecah. Patut ke tunggu dan bersabar je dengan sakit contraction ni ? Mohon mommy2 yang berpengalaman share tips.. thank you

2 Balas

awk dh brp week ..biasa start 37w kpla baby dh kt bwh ..

2mo ago

Kencing manis takde awak, tpi okay je bersama klau ada sakit contraction ya?