Jangkaan kehamilan

Seawal berapa minggu mami detect mami preggy? Jom share!

68 Balas

1st pregnancy - 5minggu. sbb delay period. test upt naik double line. 2nd pregnancy - detect pregnant sbb susu badan drop teruk dari biasa. test upt naik double line. 5weeks

smggu sblum tarikh period.. rasa xsihat & letih.. test 4 hari sblum tarikh period.. alhamdulillah +ve.. semua upt naik terang.. skarang tggu masa nk meletup jer🤭🤭

1minggu 😍😍😍😍😍 Dtng klinik sebab kena kencing berdarah dan kencing tak lawas.. check2 preggy rupanya..😍😍😍😍😍😍😍 now baby dah 8 bulan

anak pertama,kdua & ketiga , dpt tau masa 3 minggu lebih. yg skrg ,dpt tahu tepat 4 minggu. tu pun sbb demam teruk . 😅 now dh nak masok 5 bulan ❤️

Minggu ke 5. Tetiba demam on off ingatkan sebab perubahan cuaca tapi tahu time tu delay period one week. Time anniversary jugak dia nak bagi suprise camni hehehe.

3 minggu.. period lewat.. tp tanda² dh ad.. setiap maghrib je mual² muntah².. bangun subuh cek upt alhamdulillah positif.. now dh nk masuk 34w

2y ago

Alhamdulillah, semoga Allah permudahkan segalanya untuk mami & baby 🤲🏻❤️

2 minggu. sebab tak sabar kan. 🤣terus check and positive tapi still ragu². tunggu lagi beberapa hari and beli clearblue, kemudian positive lagi. 🥰

4 week. x expect langsung . hari keempat delay period cek upt double line , esoknya cek clear blue +ve . berdebar dn happy pun ada . now dah 7 months .

Sy usia kandungan 17week bru tahu kta pregnant... Tu pun sbb rsa ada ketul keras dlm perut sblah kiri.. Igtkn cyst check2 double line

masa 2 weeks dpt detect double line tp samar2.lepas 3 weeks buat lg test makin terang...sekarang da 30 weeks..alhamdulillah.