Ibu ayah biasanya bagi anak tengok TV atau gajet berapa lama dalam sehari?
Voice your Opinion
20-30 minit
1-2 jam
3-4 jam
Tak kisah berapa lama

4890 respon

22 Balas

20-30 minit sbb sy seram cz dia main game tembak2 to anak saya xtau baca LG sbb Dr kecik sy ajar hafal surah so dia xkenal abc n 123 tahun depan baru nak hantar sekolah 5y Sempat ke saya betulkan cara saya?? huhuhu🥺

Setakat ni anak saya x reti lg tngk tv ka gadget. Klu ai bg dia gadget, on utube, dia akan touch screen merata.. Kemudian bila ai lock phone, dia main fon tu mcm tu ja..

Tengo keadaan kalau sy tengah sibuk buat krja rumah / masak, c anak akn tgo kartun sambil main mainan sehingga sy siap

tengok keadaan..kadang anak tu sendiri yg xda mood utk tngk gajet/tv..

Tpi ank sa cpt bosan tguk hp..kurang 10 min sda buang hp

SELEBIHNYA AJAK BERBUAT AKTIVITI LAIN

X pernah bagi dia tengok tv or gaget

depends..agak bosan dia campak je

Gi main kat luar! 😆😆😆

1-2jam seorg hanya hari cuti