semua double line...dah 5 weeks..tapi p scan baru ni xnmpak apa lagi dlm rahim..takot😢😢

10 Balas

lepasni kalau sis nak scan, sebelum gi scan cuba sis buat macamni, - minum air banyak2 - tahan kencing masa scan tu inshaAllah senang nampak sebab pundi kencing penuh. saya haritu pun cuba buat macamtu jugak, alhamdulillah nampak.

2y ago

iyaa betul saya pun macam tu saya tahan kencing... Alhamdulillah nampak kantung dan usia 5 week

kecik lg https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Awal lagi tu sis untuk g scan. Try 2 ke 3 minggu lagi. Kalau tak nampak jugak. Try scan bawah pulak. Inshaallah nampak kantung & baby sekali. Semoga dipermudahkan ye ❤️

tggu 8w sis plg awal pon nk scan.5w tu gumpalan drah lg.mmg xnmpk.ikut2 org jgak la.mcam sy 5w da nampk degupan jantung.pegi scan pon sb spotting awal2 haritu.

saya pon mcm ni..upt smua line pekat g scan 5minggu xnmpk pape lagi ..dinding rahim je tebal..pastu sy ambik keputusan nk g scan kalau dah usia 8minggu nnti..

normall.. sllu awal² ni jrg nk nmpk lg.. sya dlu pon cmtu.. rileks sis.. nnt dlm 2mnggu lg g scan smula..

jgn stress awk xelok...inshallah ad je awk.. nanti awk scan balik 8-9 week ..jga dri ok

5weeks jarang nampak.. saya first scan 7+weeks.. Alhamdulillah da dgr jantung baby

sy dah contct nurse sy hari tu sy kena suru dtg klinik masa kandung dah 8week

taknampak janin atau kantung ?