scan 6 weeks 3 days dh boleh dengar heartbeats!❤️

11 Balas

Syukur alhamdulillah. Tahniah sis :)) Pendapat sy nk dgr heartbeat atau feature2 best lain ni bgantung juga pada jenis scanner clinic tu ada. Klaau scanner dia yg power punya mmg boleh dgr heartbeat n nampak sack jelas. Kalau scanner lama tu mmg takes time la

alhamdulillah. tahniahhh sis. sy next week pun kena scan lg utk tgk baby and dgr FHR. masa sis scan tu atas ke bawah? syoknyaaa leh dgr dah. 🥰🥰🥰

Alhamdulillah , saya besok baru nak masuk 6weeks 3days. dan besok baru nakgi scan kat klinik swasta . doakan saya yea ! ❤️❤️❤️❤️

Yeker..saya pun 6 minggu 3 hari..belum scan lagi..sonoknya dengar! Ada simptom apa skrg?

Bestnya sis.. Scan tvs ke abdomen? Haritu sy scan 6w abdomen dktr tak nmpak apa😅

Seronok & sebak kn. Sy baru check tadi genap 8w, sebaknya 🤭

alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻

Alhamdulillah 🥰

congrats♥️

alhamdulillah