scan swasta

scan kat swasta . sono tu cakap baby boy . harini scan kat kk eh doctor cakap kemungkinan baby girl 🤣 rasanya masa scan swasta terang lagii scan dia dripada kk .. nmpk xnmpk ja tdii . dia sruh tgok muka bby pun aku nmpk bulat ja 😅😅😅 aduhhh accano ni .. nasib tak buat 4D scan lagii klau tak mmbazir rasanya hahahah

2 Balas

mcm mne bkh x same 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma