Mitos kan

sy preggy muka breakout , hilang seri ,alahan teruk juga rmai orng cakap sy mngndung baby girl .. bila scan swasta 4D lagii bnyk kali sy scan swasta utk cnfrimkan gender cnfrm baby boy .. nak dekat brsalin ni pula ada yg cakap bby girl bukan boy 😑😑😑 geram nyaa lah #firstmom #firstbaby #bantusharing

7 Balas

haha mitos kot sis.. sy pun sama.... muka mula naik jerawat..skrng jerawat dh x da..tapi kulit x payah bincang😂..pakej hitam+kusam+leher pun ada garisan hitam😂..satu bdn hitam... tpi scan boboiiii😁....haha.. jgn geram sgt tu sis.. x kira la boy ke.girl...janji baby sihat... 😍okayy...

1y ago

kita mmg tak kesah kan tapi bila jumpa mulut orng yg jenis xterima khabar bby boy dia nak juga bby girl jdi malas n benci nak layan mcm tu . 😂

saya sampai ke sudah nak bersalin ni pn bila org tnya pmpuan ke laki mmg sy jwb xtau.. dh mmg sy xtau.. tiap kli scan suami minta doc rahsiakan kalau doc nampak gender ank kami.. jadi kte tngu je la dia kuar nanti..😅😅😅

1y ago

tau xpe 😂 , biar pdan muka kat orng kan

mitos....sye dari anak petama smpai no3....takde pon tande2 baby girl or boy....sbb segala alahan mase pregnant same je dari anak first...

1y ago

tu la kan alahan orng xsama juga

sy mengandung laki ke ppuan ke sama ja...xpernah beseri pun...mmg kusam je...mls mekap...

1y ago

naa kan betul .. xsemestinya bnyk alahan ngndung bby girl

sama.... diam jela kita..malas nak layan ..last last sya jawab rahsia haha

same la fist scan dokter ckp boy.scan lgi semula ckp bby girl 🥲.

Setiap org alahan tak sama..tak semestinya breakout je baby girl