Ibu ibu semua pinjam mata ibu ibu dan pengalaman ..

Scan jantina 3 kali klnik kerajaan kata girl . Klinik swasta scan masa kandungan 5bulan bilang girl . Hari nie scan klnik swasta bilang boy .. tapi saya yakin girl .Sya nampak burger tu. Ibu semua yakin keputusan klnik kerajaan ka swasta .

Ibu ibu semua pinjam mata ibu ibu dan pengalaman ..
2 Balas

Sis kena scan lagi bila baby besar. Mesin pun result lain2, apatah lagi mata kami di sini yg tak terbukak hijab 😅😅😅

9mo ago

28minggu dah 🥴

Knp Scan Byk Kali .. Scan On Rite Time After 24 weeks .. Easy

9mo ago

saya ada tekanan darah tinggi .. KK mmng byk kalo scan repeat nanti 4hb lagi .. yg klnik swasta tu . claim emadani . saja sjaa scan