confiuss

Haii.. Nak tnya pndapat laa yee kt mummy2 smuee nie.. Time 21 mgu, scan klinik swasta, doc kate cmfirm baby boy.. Semalam 28 mgu scan, klnik krajaan, doc kate cmfirm baby girl.. Agak yg mana lg tepat yee?.. Cnfiuss daa skrg niee.. Hehehe

2 Balas

Sy scan msa mggu 22. Doc ckp llki. Tp xbolei confirmkan. Sbb kdg2 nmpak mcm brger' (telur bayi lelaki) tp kdg boleh jd kmluan baby girl bru nk mnjadi doc ckp. Sy scan lagi mggu 28. Girl. Scan skli lgi mggu 30. Konfirm prmpuan. Kluar. Prmpuan 😊

Boleh try scan lagi.. Sblm baby bertmbh besar..