32w 3hari

scan hari ni.. dokter cakap songsang.. ada cara tak nk bagi bby turun?? nak cakap banyak jalan.. mmg selalu jalan.. buat kerja rumah..

2 Balas

Sy baru 5 bln lbh, join prog 10,000 langkah, sekali doktor check dh terbuka 1 cm. nervous tol. cuba jln kerap skit, mana tau ada rezeki berkesan

5y ago

tak, bkn nk bersalin. doc ckp lapisan luar terbuka 1 cm mgkn sbb aktif sgt berjln. kena kurgkn skit brjln dlm usia kandungn gini. dh ckup umur kang baru mula blk

Orang kta bykkn sujud..

5y ago

selain sujud sis?? 😅😅