Songsang

5hb ritu jumpa dokter. Dokter ckp bby masih diatas dh 32w.. So dia bg masa utk bby turun.. Hope bby turun lah ye..

Songsang
9 Balas

Saya pun sama...scan kt KK 28w..baby melintang....ada appoimnt kt PPUM...scan 30w...kepala baby da kt atas plk. Next scan kt KK...bln 2, 34w...arap2 kepala baby dh kt bwah nt..aaminn.

Baby sy dr 30weeks dok atas . 37weeks refer hosp,dh buat ecv alhamdulillah berjaya .sakit time buat pusingan baby tu je,after that lega dh baby dh pusing bawah .

4y ago

Pls sesuai 37weeks . 38weeks nt repeat balik scan tgk kdudukan baby .klo dh masok laluan,blh la bsalin normal klo xd pape mslh.

Sy pn mcn tu sis msa cek kat hospitl Scan 33wek baby songsang lps seminggu scan kat klinik swasta baby kpla dh turun bawah Alhamdulillah

4y ago

Hope sngt bby bekerjasama..

Sy masa 29w songsang. Masuk 31w melintang. Lepas tu terus dah kepala kat bawah. Harap tak pusing2 dah 🙃

sy aritu scan 34 week kpala bby masi d atas klmarin doc scan 36week syukur kpala bby dh turun~~~

Sama la sy pun scan songsang,nk scan pulak 36week,harap bby dh kelaluan dia😪

4y ago

Czer tu yg tkt,sbb tkda pengalaman😫

Biasanya Dr bg tempoh sampai berapa lama ya sebelum decide czer kalau baby songsang?

4y ago

39weeks czer klo bby msih songsang .

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak

Insya Allah aamiinn

4y ago

Sama-sama