Mami nmpk girl ke boy mcmni. Sy 22w.

scan gender

Mami nmpk girl ke boy mcmni. Sy 22w.
13 Balas

Hri tu pun sy scan 22wks. Dktr kata bby boy. Mmg agak berbeza dri gmbr scan Puan ni. Gmbr scan sy tu nmpk keluar pistolnya..? Puan pnya ni mcm bby girl. Wallahualam☺️

1y ago

pglm sy sblom ni,boy mmg nmpk terg bird dia..tp bla secnd ni,scan xde burung tu,rsa jgak girl..dn sy alhn truk..mse boy xde alhn lgsg..berbze sgt pregnt yg ni.tp org kate girl, akn nmpk 3line tu..sy tk nmpk garis pn..tp dktr ckp mmg flat..4x dia scan,godek2 dpt gmbr cmni jgak. klau btl rezeki..asal slmat sht,Alhmdulillah..