Mami nmpk girl ke boy mcmni. Sy 22w.

scan gender

Mami nmpk girl ke boy mcmni. Sy 22w.
13 Balas

Hri tu pun sy scan 22wks. Dktr kata bby boy. Mmg agak berbeza dri gmbr scan Puan ni. Gmbr scan sy tu nmpk keluar pistolnya..😄 Puan pnya ni mcm bby girl. Wallahualam☺️

1y ago

pglm sy sblom ni,boy mmg nmpk terg bird dia..tp bla secnd ni,scan xde burung tu,rsa jgak girl..dn sy alhn truk..mse boy xde alhn lgsg..berbze sgt pregnt yg ni.tp org kate girl, akn nmpk 3line tu..sy tk nmpk garis pn..tp dktr ckp mmg flat..4x dia scan,godek2 dpt gmbr cmni jgak. klau btl rezeki..asal slmat sht,Alhmdulillah..

macam saya scan swasta dua kali kata girl. walaupun dah stand by nama boy lebih hubby dapat tau cepat2 dia cari nama girl mcm nak beranak esok🤣🤣🤣🤣🤣

1y ago

seronok ye☺️hrap btl la ye girl.dah puas dktr godek2,tak nmpk jgk penis dia klau boy..jd dia ckp girl..bdebar jgk.dah ad twin boy..☺️asal sht..

first sy scan kat swasta mmg nmpk keluar pistol .. skli scan kat kk kan sbiji dlm gmbr mcm ni 🤣🤣🤣

1y ago

sy mse twin boy,scan dah nmpak dah awal boy pistol tu..ni dah 22w,scan swasta xde jmpe pstol dia..dpt mcm tu jgak..hrap2 gurl ye.☺️

InshaAllah girl ni mommy, saya dua2 anak girl scan rupa ni lah 😅

1y ago

Allah..Amiin3..🤲🥰

kalau macamni girl ka boy ya .. spa ondai tengok

macam baby girl ..sbb x nampak pistol nya

sme mcm sy scan. nmpk rata je. dktr ckp bby girl

1y ago

sy scan swasta.msa 18w kk,dia ckp boy tp suh scan blik,sbb kcik msa tu..ni gmbr 22w.

mcm girl ni..

1y ago

ye ke sis..hrap btl..🥰dah ad twin boy..

mcm girl

ni mcm bby girl

1y ago

Amiin🤲🥰