7 Minggu 2 Hari

Scan baby. sekarang saya 7 minggu 2 hari, kalau scan sekarang ada nampak apax ka? atau saya perlu tggu minggu seterusnya. mohon pendapat

8 Balas

depends on person, saya scan waktu 6 weeks nampak kantung and baby, doc pun excited siap nampak degup jantung, then scan next 8 weeks 5 days sebab nak buka buku pink on week 9 tu hehe alhamdulillah jantung and baby ok, kaki siap gerak2 😂 cuma tak rasa lah, masih kecil

Sy esok dah masuk 9w..xpg scan lg, buku pink pn xbooking lg😅.. Takut jugak kalau nurse mrh booking lambat.. Masa pregnant yg dulu sy xscan jugak, masa buka buku pink tu doktor scan.. Takut jugak buka buku pink lmbt sbb sy dah 2kali miscarriage sblm ni

5mo ago

Nnti esok sy wassap nurse yg jaga area sy.. Nk pg kk suami kerja syif pg minggu ni smpi jumaat

saya scan hritu 7w4d dh nmpk janin dan heartbeat bby dah boleh jer pergi scan , elok jugak blh tahu kantung berada dlm rahim atau x untk confirmkan pregnancy

Saya scan 7minggu 2hari dah nampak baby dalam kantung and ade heartbeat dah. Dr kata 7minggu ke atas boleh dah nak scan.

Sy scan 6w nampak kantung..masa scan mmg nnpk kecik je tolk sac tu..masa print mmg kantung je jelas..

5mo ago

Ada contoh scan tu x jom pm

Sama dengan saya sis 7w2d. Saya cadang nak scan 14/12 ni bagi besar sikit & nampak heartbeat terus 😍

5mo ago

sy pun ad appoiment 14/12 scan utk 8week hrtu scan 5week tknmpk apa ii

Saya scan masa 7 week alhamdulillah dah nmpk janin & dah dgr heartbeat

7w nmpk kantung..8w keatas blh nmpk janin dan heartbeat.

5mo ago

baik terima kasih info