ovarian cyst

scan baby bru 14mingu perut dah mcm 35week ..rupanya ovarian cyst 24x14cm da🥺🥺😭 16hb kenaa bedah.takut risiko sma baby..🥲

1 Balas

besarnya sis. takan doc baru jumpa sis?? besar tu . saya aritu twisted ovarian cyst sebesar 8cm pun emergency operation sbb sakit sgt2. masa baby saya 7w. luka mcm org bersalin czer tapi tak kacau rahim. alhamdulilah baby survive and now dah 14w juga baby sy . semoga u and baby baik2 shj tau 🤲🏻🤲🏻❤️

11mo ago

tidak rsa sakit ..tupun pergi buka buku klnik scan bru dpt tau🥺..syukur selesai jga pmbedahan baby ok ...🙏