tak nampk jantung

Scan 9 minggu tak nampak jantung, gugur ke maksudnya?

13 Balas

1. Selagi tak ada bleeding, kira InshaAllah selamat. 2. Consult dengan doc 3. Repeat scan ikut saranan doc. 4. Ada yg 6w dah nampak janin heartbeat bagai, ada yg 12w bru nampak semua tu. Pengalaman saya, 10w pun xnampak janin lg. Kena repeat scan +2w lagi

Dontt jump into conclusions, mengandung ni kena sentiasa positif. Doctor ada ckp awk gugur ke terus awk fikir mcmtu? Kita kenalah berilmu, google, bertanya. Bukan trus fikir gugur.

Selagi takde bleeding yg teruk takkan misscariage sis. Insya allah baby ok je tu. Belum nmpk sbb masih kecil. Doa yg baik2 ok😉

sy 9 week still x nmpk jantung.. doktor suruh repeat 2 minggu.. then alhamdulillah week 11 dh ade heartbeat..

Sama mcm k.ipaq sy la, pregnant 7week xnampak jantung. Hari nie, dia kena cuci buang janin

belum tentu lg sis..doa yg baik2..smoga kandungan sis baik2 jer ye...

Sy scan 10 mggu tp tk nmpk bby lgsg . kena repeat scan lg 3 mggu

9mo ago

Sis mcm mana bby ok x

tak semestinya sis. kalau kantung ada lg, in Sha Allah ada

tnggu ckt lgi.. sy 11 week bru nampk..

xsemestinye sis.. try scan lg lps beberapa mgg..