Baby besar

Scan 35weeks baby 3.2kg.. agak2 kalau ikhtiar bersalin awal dlm 36weeks kena dexa sbb pramatang x? Xnk tunggu lama2 kot baby makin besar doc suggest cser plk😢 risau.. sy first mom xde gdm

1 Balas

bawak bersama dgn suami sis.. kdg tu berkesan jugak ..kalau nk bersalin awal.. buat senaman..

1y ago

Tula ingt nk start brsama suami, dh mop bersih 1 rmh blm rsa pape lg, masih bekerja turun naik tingkat 3 tu x risau pasal exercise.