33w rasa panas smpai berpeluh 24jam

Sblum ni saya kat rumah sendiri kat slangor dngan husband mmg 24 jam rumah kitorang on aircon kat ruang tamu dngan bilik. Saya kadang tido under aircon pun blh berpeluh sejak masuk trimester 3. Skrng ni saya kat sabah rumah parent kampung. Takde aircon sini lagi la saya rasa bahang tu 24 jam berpeluh. Sehari mandi 3-5 kali sbab xtahan melekit badan. Orng dlam rumah ni smua mcm ok je mcm xpanas. Saya smpai 2 kipas dlam bilik ni pun masi berpeluh. Husband siap belikan kipas stand lagi extra tp tetap sama berpeluh panas. Saya jadi risau mcm mna saya nak hadap mcm ni smpai la branak and pantang nnt😭😭😭 Suami ade cadangkan beli aircon dia bayar tp saya kata kite bukan slalu balik sini staun skali je balik my kampung kat sabah mcm not worth it la beli aircon tu. Huhu. Mcm mma nak hilangkan panas bahang ni? 😭

15 Balas

Sis samaaaaaaa saya start 32-33 weeks berpeluh manjang padahal kipas tu depan muka lah senang kata 🤣 berpeluh henti tidak, sejuk tidak, sakit tekak iya ahaha terpaksa hadap je hari hari. Beli sabun yang cool bila dah taktahan sangat mandiii dapat la rasa sejuk sekejap haha

9mo ago

Haha betul 🥹 angin dari kipas pun blh rasa bahang dia tu🤣 aduii