Tringin nak ada baby ,,

sblum ne dh pernah hamil,, tp tak smpai lahir kdunia.. Ank syurga ❤ Ne slpas bbrpa bulan khilangan ank saya.... Soalan saya , ada petua tak untuk cpt hamil... Priod x teratur sngat , waktu ksuburan pun x tau... Ya ,, mungkin blum tezeki saya untuk dapat ank.. Tp saya sngat² tringin mmpunyaii zuriat.. Saya rindu saat² hamil .. Saya rindu nak belaii² cium² ank sendiri... Kadang tengok org bawa bby dia,, saya sedih.. Tp ttp snyum dngn smua org.. Dalam hati allah saja yg tahu.. Apapun doakan saya semoga cepat ada zuriat.. X tertahan rasa rindu dalam hati .. ☺🍂

1 Balas

Mgkin puan bleh consult dengan dktor.. Bwa skali suami.. Kita iktiar.. Mne thu rezeki sis.. Sy doakan sis cepat rezeki zuriat sis smpai.. Ada tu nnti.. Tuhan bgi pda msa yg ssuai.. Tke cre sis.. Jga kesihatan.. Folid acid jgn lupa ambil..