Sukar Hamil

Hai.. Sy ibu ank 2. Plan nk tmbh ank. Tp sy agk sukar utk hamil. Mommy ada petua x utk share.. Moden @ tradisional.. Bsama waktu subur pon sy masih x hamil. Ank k2 dh 4tahun. Ank ptama 10thn..

2 Balas

Bestnya xpyh mkn ubt nk planning...myb faktor keturunan,yg subur terlalu subur yg xsubur mmg xleh amal mkn ubt mmg kn planning cr semulajadi kalu xlg pyh nk lekat balik...moga tt cpt hamil yea, sy pom xth nk bg tip mcm mn, sbb sy putus ubt je xdan selang 2@3 bln trus lekat,kemurungan kjap sbb nk planning cara tradisional xdpt😁

Nk kta faktor keturunan x jgk. Sbb mak sy ada 6 ank. Adk2 mak sy pon ramai jgk ank. Jarak 2-3thn.. Sblh ayh sy pon xde yg ank sorang dua. Mgkin sbb brt bdn lbh kot.. Huwaaa..... Nk tuyus... 😭😭😭