Ank htr pusat asuhan, slalu sakit

Sblum lahirkan anak, tak prnah terpikir begitu penat jadi seorg ibu. Sye keje full time 9 sampai 8, tapi bleh work from home buat masa skrg. Anak htr pusat asuhan, die slalu sakit. Saya rasa penat sgt bila dia sakit sbb kena jaga dia kat rumah, kena keje lagi. Biasanya akan sakit jugak sebab jangkit dari baby. Waktu mlm, baby akan bangun nangis2. Bagi susu, nasal spray, inhaler, tapi masih nangis. Kadang2 rase menyesal ada anak. Sblum baby lahir, mmg nak sgt baby. Kesian kat baby jugak selalu sakit, tapi tak tau nak buat mcm mane.

25 Balas

biarkan suami yang kerja, sist jaga anak sje... kerja dan jaga anak memang penat

semoga segalanya dpermudahkan utk awak .. sy rasa awak tak ckup rehat nie ...

Mula" je tu penat, nanti deaorg dah membesar ta de dh

awk pnt sgt ni mdh2an dipermudahkan urusan ya sis

tukar pengasuh lain